top of page

Hi, ik ben Sandra

Jouw fotograaf als het gaat om toegankelijkheid en op betrouwbare wijze samenwerken. Ik sta voor aandacht en oprechtheid en als beelddenker help ik jou als  ondernemer aan authentieke en sprekende beelden. Zodat je altijd over passende foto's beschikt die jouw ondernemerschap nóg meer zeggenschap geven en jouw kennis en vakmanschap zichtbaar maken. 
  
Ik ben geïnteresseerd in jou als ondernemer en wil weten waarom je doet wat je doet. Met jouw missie en kernwaarden creëer ik voor jou het werk en de boodschap die jij wilt uitdragen.

Daarom heb ik eerst contact met jou. Want de voorbereiding is het halve werk!  

Ik speel met licht en locatie. En help jou je eigen persoonlijkheid te laten zien. 

Eens kennismaken?


F5B01573-AC92-4FB2-B9C9-8A2AD6A99555.jpeg

FOTOGRAFIE MET MEERWAARDE

MENSEN KIJKEN GRAAG NAAR MENSEN.

Vertel je klanten wat je doet en laat het met beelden zien. Dat maakt je verhaal sterker en geeft je klanten het vertrouwen met jou in contact te komen. Ze willen weten met wie ze te maken hebben.

Ik help je daar bij. 

Geef je business een boost en bereik met meer zichtbaarheid de volgende stap.

sako20200607-0004-lr.jpg

Wie ik ben

Als kind wilde ik dierenarts worden en later fotograaf. Beide beroepen moest ik jammer genoeg uit mijn hoofd zetten, want de vakken die hiervoor van belang waren, lagen me totaal niet. 

Met de fotograaf is het uiteindelijk toch goed gekomen;-)  Ik heb het nooit voor mogelijk gehouden dat ik dit ooit zou doen. Zelfs niet toen ik volop bezig was met de vakopleiding en steeds meer opdrachtgevers me wisten te vinden. Als zelfstandige werken was niet bepaald een verlangen. Ik vind het namelijk ontzettend fijn om collega's te hebben. 

Tijdens de Corona pandemie heb ik dat  heel goed kunnen merken. Inmiddels heb ik daar een andere draai aan kunnen geven en werk ik op een prachtige locatie in het Bergkwartier in Deventer samen met een hand vol zelfstandige ondernemers. Hoe gaaf is dat! Weer zo'n stap, die ik nooit heb durven dromen.

Opgegroeid ben ik op het platteland, in een bosrijke omgeving met veel natuur midden in Oost-Duitsland, zuidelijk gelegen en ca. 1 uur rijden van Berlijn.

Als kind al was mijn leven behoorlijk 'sustainable' al was ik me daar niet bewust van. Spullen werden zo veel mogelijk hergebruikt. Sokken werden gestopt, dingen zelf gemaakt en gerepareerd en tropisch fruit kregen we twee keer in het jaar. Voor mij was het thuis heel 'normaal' dat we zelf groenten en fruit gingen verbouwen, wekken en met de seizoenen leefden.  

Inmiddels is ecologisch denken en duurzaam gedrag een steeds grotere rol gaan spelen en moeten we ons bewuster zijn dan ooit van ons consumptie gedrag, het verbruik van grondstoffen en de milieuproblematiek. 

Zowel als fotograaf als privé zorg ik dat ik hierin mijn steentje bijdraag.

Elke keer een beetje meer en ik voel me zeer betrokken op dat vlak. Door mijn werk in loondienst neem ik ervaring mee uit maatschappelijk verantwoordde organisaties, de bouwsector en de commerciële sector. 

En in mijn vrije tijd zoek ik hardlopend en wandelend de natuur op, ben graag in de tuin bezig met onze kippen en onze hond en probeer steeds weer meer uit in mijn moestuin. Daarnaast zet ik me in als vrijwilliger bij het plaatselijke Duurzaamheidscentrum in Deventer.  

ERVARINGEN MET BRANDINGFOTO

"Sandra is een vakkundige, professionele fotografe. Samen met een styliste werk ik met haar samen om krachtige profielfoto's te maken die mensen kunnen gebruiken voor hun c.v. of hun social media. Zodat ze zich kunnen profileren en toch dicht bij zichzelf blijven. Sandra stelt mensen op hun gemak en kijkt samen met jou in welke houding en op welke locatie je het beste tot je recht komt. Zoek je een fijne, vriendelijke, laagdrempelige fotograaf die met je meedenkt, dan kan ik Sandra van harte aanbevelen!"

-Annick

06 222 262 67

bottom of page