Hi, ik ben Sandra

Fotograaf en beelddenker en ik help ondernemers en bedrijven aan authentieke en herkenbare beelden voor meer zichtbaarheid. 
  
Achter de juiste foto (serie) gaat een hele voorbereiding schuil. Ik ben geïnteresseerd in jou als ondernemer en wil weten waarom je doet wat je doet. Met jouw missie en kernwaarden creëer ik voor jou het eindwerk en boodschap die jij wilt uitdragen.

Daarom heb ik eerst contact met jou. Want de voorbereiding is het halve werk!  

Ik ben niet gemaakt en gewoon zoals ik ben, dat mag je dus bij mij ook zijn. 

Ik speel met licht en locatie. En help jou je eigen persoonlijkheid te laten zien. 

Eens kennismaken?


F5B01573-AC92-4FB2-B9C9-8A2AD6A99555.jpeg

FOTOGRAFIE MET MEERWAARDE

MENSEN KIJKEN GRAAG NAAR MENSEN.

Vertel je klanten wat je doet en laat het met beelden zien. Dat maakt je verhaal sterker en geeft je klanten het vertrouwen met jou in contact te komen. Ze willen weten met wie ze te maken hebben.

Ik help je daar bij. 

Geef je business een boost en bereik met meer zichtbaarheid de volgende stap.

sako20200607-0004-lr.jpg

ERVARINGEN MET BRANDINGFOTO

"Sandra is een vakkundige, professionele fotografe. Samen met een styliste werk ik met haar samen om krachtige profielfoto's te maken die mensen kunnen gebruiken voor hun c.v. of hun social media. Zodat ze zich kunnen profileren en toch dicht bij zichzelf blijven. Sandra stelt mensen op hun gemak en kijkt samen met jou in welke houding en op welke locatie je het beste tot je recht komt. Zoek je een fijne, vriendelijke, laagdrempelige fotograaf die met je meedenkt, dan kan ik Sandra van harte aanbevelen!"

-Annick

06 222 262 67